2021-04-08 08:18:43• hírek • Szatmár.ro, Libertatea.ro

Autistákat gondozó egyesületet segít az autogramot kunyeráló focibíró

Sokakban felháborodást keltett a kép, amelyen a román focibíró, Octavian Sovre a Borussia Dortmund és a Manchester City összecsapását követően autogramot kér a piros és a sárga lapra a dortmundiak sztárjától, Erling Haalandtól a pályáról levezető alagútban. A mérkőzést egyébként a házigazda Manchester nyerte meg 2-1 arányban.

A partjelzőként közreműködő Sovre a közvélemény egy része szerint a sportág íratlan szabályait szegte meg ezzel, nem tartják etikusnak amit tett. Ám később kiderült: a spori jó ügyért állt ki, igaz, jobb lett volna, ha nem a kamerák előtt teszi. A férfi ugyanis már több mint öt éve támogatja az SOS Autism Bihor egyesületet, amely súlyosan autista gyerekek és felnőttek számára működtet egy központot. A bíró pedig gyakran „szerez” sport-ereklyéket, amelyeket az egyesület elárverez, ebből teremtve elő a működési költségeket.


Tehát ha valaki a norvég válogatott Haaland autogramjára áhítozik, vegye fel a kapcsolatot az egyesülettel, hiszen hamarosan elárverezik az elég szerencsétlen körülmények között szerzett aláírásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: